Džudisti Jedinstva uspješni na prvenstvu Crne Gore

Članovi Džudo kluba Jedinstvo, učestvovali su tokom proteklog vikenda na prvenstvu Crne Gore, u konkurenciji poletaraca i poletarki, koje je održano u Podgorici.

Prvaci Crne Gore od članova bjelopoljskog džudo kluba Jedinstvo postali su Iris Dizdarević (do 25g), i Mateja Šćekić (do 34kg) dok su Helena Milićević, Zerina Franca i Slađana Šćekić osvojile  titulu vice šampionki.

,,Veoma smo zadovoljni ostvarenim rezultatima, a nijesmo se nadali ovako dobrom plasmanu naših takmičara. Sada za njih predstoji pauza do februara sledeće godine, kada ćemo učestvovati na Kupu Mimoze, i nadamo se da će naši takmičari i u narednom periodu ostvarivati ovako dobre rezultate“, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener džudo kluba Jedinstvo, Vladan Milićević.

Milićević je istakao da je od sedam članova bjelopoljskog kluba, pet stiglo do finala. 

,,Lijepo je bilo gledati djecu iz našeg grada kako na Državnom prvenstu nižu uspjehe. Nadam se da će u skorijoj budućnosti, uz pomoć stručnog kadra predstavljati Crnu Goru na velikim međunarodnim takmičenjima“, istakao je predsjednik džudo kluba Jedinstvo, Danilo Femić.

Šampionat u dvorani ,,Reks“ okupio je oko 200 takmičara, iz 23 crnogorska džudo kluba, a pet džudista Jedinstva stiglo je do finala, osvojivši dvije zlatne i tri srebrne medalje.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Džudo klub Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE