Crnogorsku zastavu na otvaranju Igara mladih paraolimpijaca nosi Adnan Kujović

Crnogorski reprezentativac i džudista „Favorita”, Adnan Kujović, predstavljaće našu državu na predstojećim Igrama mladih paraolimpijaca, koje se održavaju od 25. do 30. juna u finskom gradu Lahtiju.

Kujović će na ceremoniji svečanog otvaranja nositi zastavu Crne Gore, a kako je kazao za Radio Bijelo Polje, velika je čast i zadovoljstvo biti barjaktar svoje države.

„Ponosan sam što ću baš ja nositi zastavu naše Crne Gore, a iskreno se nadam da ću uspjeti da svoj grad i državu predstavim u najboljem svjetlu. Zaista sam mnogo trenirao i radio, zato se i nadam dobrom plasmanu”, rekao je Kujović.

Trener džudo kluba “Favorit”, Enes Camić, za Radio Bijelo Polje kazao je da je ponosan na Adnana, ali i uvjeren da evropsku medalju mogu donijeti u Bijelo Polje.

Camić se zahvalio i predsjedniku paraolimpijskog komiteta Crne Gore, Igoru Tomiću, koji je pružio veliku podršku ovom klubu i mladom Adnanu.

Kujović će prvu borbu na Igrama raditi 28. juna od 15 časova, a protivnik još nije poznat.

Sva takmičenja na Igrama održaće se u predgrađu Lahtija, u mjestu Pajulahti, gde se nalazi Olimpijski trening centar, u kojem će se odvijati sva nadmetanja.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Džudo klub „Favorit“

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE