Matija Bulatović pobjednik Otvorenog prvenstva Bijelog Polja

Matija Bulatović pobjednik je drugog ovogodišnjeg teniskog turnira Otvoreno prvenstvo Bijelog Polja, koji je igran prethodnih sedam dana na terenima TK „Elitte“.

Bulatović je u finalu savladao Nikolu Rakonjca sa 2:0 u setovima, prvi set Bulatović je riješio u svoju korist rezultatom 6:1, dok je u drugom tek u finišu uspio da slomi otpor Rakonjca i slavi sa 6:3.

Nakon pobjede u finalu, Matija Bulatović, kazao je da je lijep osjećaj osvojiti jedan ovakav turnir, koji je uvijek kvalitetno organizovan.

“Počeo sam meč jako dobro, rano stekao prednost i mirno prvi set priveo kraju. Drugi set je bio veoma težak, mnogo dugih razmjena, ali sam ipak na kraju prelomio duel sa nekoliko veoma dobrih poena. Čestitao bih protivniku na odličnoj igri, nadam se da ćemo i budućnosti igrati ovakva finala”, istakao je Bulatović.

Pehar u utješnom turniru osvojio je Bojan Šutović, pobijedivši u finalu Nemanju Drobnjaka rezultatom 2:0, dok je po setovima bilo dva puta po 6:1.

 

Nagrade pobjednicima uručio je vlasnik ,TK „Elitte“, Momčilo Drobnjak.

Ovo je bio drugi od ukupno četiri turnira Otvorenog prvenstva Bijelog Polja, nakon kojih slijedi završni Masters gdje će nastupiti samo 16 najbolje rangiranih igrača.

  

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE