Memorijalni turnir: Trijumfi ekipa SC Betis i Hotel Meče Pekara Šar

Trećeg dana Memorijalnog turnira “Vaso, Šaban, Momo” odigrana su četiri susreta, tri u grupi A i jedan u grupi B, a prve pobjede ostvarile su ekipe SC Betis i Hotel Meče Pekara Šar.

U utakmici grupe B, Kargo Metanjac i Mimex Bijelo Polje odigrali su neriješeno 2:2.

Strijelci za Kargo Metanjac bili su Janko Bulatović i Samir Kujović, dok su za Mimex Bijelo Polje golove postigli golman Nemanja Novović i Nikola Čojbašić.

U drugom meču jučerašnjeg programa, u duelu grupe A, Lozna i Greding gradnja remizirali su rezultatom 1:1. Povela je Lozna golom Fahrudina Ćorovića, a konačan rezultat postavio je Elvis Sijarić.

U okšaju između SC Betisa i Doma Starih Caffe City, slavio je SC Betis rezultatom 4:3. Dvostruki stijelac za pobjednički tim bio je Bojan Minić, uz dva autogola, dok su kod “gostiju” pogotke postigli Srećko Konatar, Rade Medojević i Marko Knežević.

Igrač ekipe Dom Starih Caffe City, Alen Ćatović, za Radio Bijelo Polje istakao je da je njegov tim greškama olakšao posao protivniku.

“Veoma loše smo otvorili meč, dozvolili dva kiks gola iz kornera, nakon čega nam je bilo veoma teško da se vratimo, jer je Betis jedna ozbiljna ekipa. U drugom poluvremenu smo zaigrali mnogo bolje, došli na gol zaostatka i imali nekoliko stopostotnih šansi da izjednačimo, ali nažalost nijesmo uspjeli. Nadam se da ćemo u narednim mečevima ispraviti greške i igrati još bolje”, naglasio je Ćatović.

U posljednjem dvoboju, ekipa Hotel Meče Pekara Šar nadigrala je domaći tim Sport Vision sa 4:1. Za ekipu Hotel Meče Pekara Šar redom su pogađali Gorać, Rašljanin i Savić, uz jedan autogol, dok je mrežu pobjednika lijepim golom petom zatresao Gavrilo Šćekić.

Danas sa početkom u 19 časova, na programu su utakmice u grupi B, a sastaju se E-Roma-Kargo Metanjac, Sutivan-Nikoljac, Mimex Bijelo Polje-Imamović gradnja i Brajo Transport-Eurozox Podgorica.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE