Fudbaleri Jedinstva remizirali na startu sezone

Fudbaleri Jedinstva odigrali su neriješeno danas u Kotoru protiv Mornara 1:1, u okršaju prvog kola Druge crnogorske lige.

Poveli su Bjelopoljci autogolom Vuka Martinovića u 33. minutu, da bi u 60. Radovan Bećirović izjednačio i postavio konačan rezultat.

Trener Jedinstva, Sead Babača, kazao je za Radio Bijelo Polje da se meč igrao po velikoj vrućini, kao i da treba čestitati igračima obje ekipe jer su izdržali sve napore u nemogućim uslovima.

"Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, dominirali u polju, postigli gol i imali još 3,4 izgledne prilike, a protivnik je bio totalno bezopasan i čekali su samo prekid da nas ugroze. U drugom poluvremenu smo se nesvjesno povukli prvih 15 minuta i nakon naše kardinalne greške u zadnjoj liniji primili gol. Poslije tog gola preuzeli smo inicijativu, imali posjed lopte, imali dvije izgledne situacije, ali nijesmo uspjeli da postignemo pogodak”, istakao je Babača.

On je dodao da ostaje žal što nijesu stigli do tri boda, ali naglasio je da je igra bila dobra bila u većem dijelu utakmice što njegovom timu daje za pravo da se nada da će u narednim utakmicama osvajati bodove.

U narednom kolu, koje se igra za sedam dana, izabranici Seada Babače dočekuju Arsenal iz Tivta.

Prvoplasirani tim u drugoligaškom karavanu obezbijediće plasman u društvo najboljih, dok će drugi i treći tim na tabeli igrati baraž za ulazak u Prvu ligu.

Žute kartone na ovom susretu zaradili su kapiten Mornara, Nino Vukmarković i Mirza Idrizović i Adis Muzurović iz redova gostiju.

FK "Mornar": Stojan Vukčević(G),  Aleksa Đurković, Shoya Nakahara(od 54. Mladen Najdanović), Radovan Bećirović(od 90. Balša Bušković), Aleksandar Vlahović, Nikola Vujošević, Marko Kažić(od 74. Nemanja Leverda), Nino Vukmarković(C), Vuk Martinović, Predrag Brnović, Kristijan Škrelja    Trener: Obren Sarić

FK"Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Marko Bugarin, Eniks Kriještorac, Mirza Idrizović, Radule Krulanović, Haris Banda, Dragan Nikolić, Orhan Hajrović (od 83. Adis Muzurović), Srđan Šćepanović, Vladan Gordić(C), Vuk Vulević   Trener: Sead Babača

Glavni sudija: Manojlo Sekulić, prvi pomoćnik: Goran Šućur, drugi pomoćnik: Marko Gojković, četvrti sudija: Đorđije Ćalić

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE