Memorijalni turnir: Remi Pruške i SC Betis, Lozna upisala prvu pobjedu

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", sinoć su odigrani mečevi četvrtog kola grupe A.

Prva utakmica devetog dana memorijala registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe Eko-Plod Pavino Polje, jer se tim Hotel Meče Pekara Šar nije pojavio u vremenu odigravanja utakmice.

U drugom susretu, Greding gradnja savladala je Dom starih caffe City sa 4:0. Tri boda Greding gradnji donijeli su Elvis Sijarić, Miladin Radivojević, Alen Suljević i Damir Suljević.

U velikom derbiju dosadašnjeg dijela turnira, Pruška Mesopromet Franca i SC Betis odigrali su neriješeno 4:4.

Dva gola za Pruščane dao je Kemal Alić, po jedan su postigli Nemanja Vukićević i Eldin Alić. Strijelci za tim sastavljen od igrača iz Mojkovca i Berana bili su Bojan Minić, Mileta Vučetić, Danilo Vučetić i Aleksandar Bojović.

Strijelac izjednačujućeg pogotka u posljednjem minutu, Eldin Alić, čestitao je svojim saigračima na dobroj partiji i osvojenom bodu.

“Zasluženo smo došli do boda, jeste da smo oslabljeni i da nam je nedostajalo nekoliko igrača, ali smo ipak odigrali dobru utakmicu. SC Betis je jedna veoma kvalitetna ekipa, što je pokazala i večeras, i mislim da je publika uživala u moru lijepih poteza i golova. Ovo je veoma važan bod za nas u borbi za četvrtfinale, ali idemo meč po meč, i razmišljamo samo o prvom narednom susretu”, rekao je Eldin Alić.

On je naglasio da su ciljevi Pruške uvijek veliki, kao i da se nada da će ponoviti rezultat iz 2017. godine, kada su stigli do šampionskog pehara.

U posljednjem okršaju, Lozna je upisala prvu pobjedu, slavivši protiv Sport Vision-a rezultatom 5:0.

Dvostruki strijelac za pobjedničku ekupu bio je futsaler Jedinstva, Danilo Palević, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Almedin Ćorović, Adnan Šahman i Petar Gurešić.

Nakon četiri kola u grupi A, prvo mjesto zauzima SC Betis sa 10 bodova, druga je Pruška sa dva manje, treća je Greding gradnja sa sedam, dok posljednje mjesto koje vodi u četvrtfinale trenutno drži Lozna sa šest bodova.

Danas se igraju dueli petog kola grupe B, a od 19 časova sastaju se: R-Mobile-E-Roma, Eurozox Podgorica-Sutivan, Imamović gradnja-Nikoljac i Brajo Transport-Mimex Tomaševo.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE