Memorijalni turnir: Imamović gradnja savladala R-Mobile, Sutivan slavio protiv E-Rome

Mečevi devetog, posljednjeg kola grupe B memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su večeras na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

U direktnom duelu za prolazak među osam najboljih, Nikoljac i Mimex Tomaševo odigrali su neriješeno 1:1. Ekipa MimexTomaševo zbog bolje gol-razlike ide u četvrtfinale.

Admir Šabotić doveo je Mimex Tomaševo u vođstvo pri kraju prvog dijela igre, početkom nastavka izjednačio je Mileta Raičević.

Imamović gradnja nadigrala je R-Mobile sa 6:4. Trostruki strijelac za prvoplasirani tim grupe B bio je Srđan Raković, dva gola postigao je Veljko Veličković, dok je jednom mrežu „gostiju“ zatresao Stefan Vojinović.

Igrač Imamović gradnje, Stefan Vojinović, za Radio Bijelo Polje kazao je da su večeras zasluženo slavili.

„Odigrali smo dobar meč, ovaj susret nam je poslužio kao priprema za nokaut fazu. Mislim da smo pokazali dobre partije u dosadašnjih osam duela i zasluženo se našli na vrhu ove grupe. Nadam se da ćemo i u četvrtfinalu nastaviti u istom ritmu i ući u samu završnicu turnira“, istakao je Vojinović.

Dva gola za poraženu ekipu dao je Vildan Čindrak, a po jednom u listu strijelaca upisali su se Mitar Veličković i Kenan Hasković.

Sutivan je pobijedio E-Romu rezultatom 4:2. Dva gola za Sutivan postigao je Igor Femić,a po jednom su pogodili Marko Koprivica i Nikola Popović. Za fenjeraša ove grupe, strijelci su bili Mirko Šahman i Džemal Selimović.

Okršaj između Brajo Transporta i Metanjca registrovan je službenim rezultatom 3:0, u korist ekipe Brajo Transport, jer se Bjelopoljci nijesu pojavili u predviđenom terminu odigravanja.

Nakon posljednjeg kola u grupi B, prvo mjesto osvojila je Imamović gradnja sa 19, drugi Sutivan i treći Brajo Transport imaju po 17, četvrti Mimex Tomaševo sakupio je 12 bodova, koliko i peti Nikoljac, šesti  je Metanjac sa devet. Sedmu poziciju zauzima R-Mobile sa sedam, osmu Eurozox sa tri manje, dok je posljednja E-Roma bez bodova.

U ponedjeljak su na programu četvrtfinalni dvoboji, a sa početkom u 19 časova sastaju se: SC Betis-Mimex Tomaševo, Greding gradnja-Brajo Transport, Pruška Mesopromet Franca-Sutivan i Imamović gradnja-Lozna.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE