Memorijalni turnir: SC Betis, Lozna, Pruška i Greding gradnja u polufinalu

Četvrtfinalni mečevi memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su večeras na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

Plasman u polufinale izborili su SC Betis, Lozna, Greding gradnja i Pruška Mesopromet Franca.

SC Betis nadigrao je Mimex Tomaševo rezultatom 4:0. Dva gola za SC Betis postigao je Bojan Minić, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Nikola Vidaković i Eldin Ćorović.

Lozna je pobijedila Imamović gradnju sa 4:1. Dvostruki strijelac za Loznu bio je Nenad Ignjatović, po jedan pogodak dali su Almedin Ćorović i Gligorije Lišanin. Poraz Imamović gradnje ublažio je Armen Bošnjak. 

U bjelopoljskom derbiju, Pruška Mesopromet Franca slavila je protiv Sutivana nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 10:9, a nakon 40 minuta igre bilo je 1:1. Vođstvo Sutivanu donio je Marko Koprivica u prvom poluvremenu, da bi Ivan Krgović nekoliko minuta kasnije izjednačio i postavio konačan rezultat.

Kapiten Pruške, Admir Mekić, za Radio Bijelo Polje istakao da je večerašnja utakmica bila veoma teška.

„Oni su u prvih petnaestak minuta, pa čak i čitavo prvo poluvrijeme bili bolji, pritiskali nas, ali smo se vratili u igru pred kraj prvog dijela. Već u nastavku smo zaigrali znatno bolje, promašili neke šanse koje su nas na kraju zamalo koštale pobjede. Penali su rulet, mi smo ovaj put imali više sreće i zasluženo se plasirali u polufinale“, kazao je Mekić.

On je dodao da u polufinalu blagu prednost daje ekipi SC Betis, ali naglašava da će Pruška dati sve od sebe da uđe u finale.

U još jednom okršaju u kojem su pobjednika odlučili udarci sa šest metara , Greding gradnja eliminisala je ekipu Brajo Transport iz Prijepolja. Rezultat u penal seriji bio je 5:4 u korist bjelopoljskog tima, a u regularnom toku bilo je 1:1.

Povela je Greding gradnja golom Eldana Adžibulića, a izjednačujući pogodak za Prijepoljce postigao je Srđan Vuksanović.

U srijedu se igraju polufinalni dueli, a sa početkom u 20 časova sastaju se SC Betis i Pruška Mesopromet Franca, dok će u drugom polufinalu, koje se igra sat kasnije, snage odmjeriti Lozna i Greding gradnja.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE