Matija Bulatović, Nikola Rakonjac, Boris Raičević i Aleksandar Rakonjac u polufinalu završnog Mastersa

Na terenima TK „Elit“ danas je završena grupna faza završnog Mastersa, a plasman u polufinale izborili su Matija Bulatović, Nikola Rakonjac, Boris Raičević i Aleksandar Rakonjac.

U duelima drugog kola Mastersa A, Aleksandar Rakonjac je savladao Milana Matijevića sa 9:4, Boris Raičević je nadigrao Dalibora Fatića takođe sa 9:4, Matija Bulatović je deklasirao Nikolu Rakonjca rezultatom 9:1, dok je perspektivni Dimitrije Kuč pobijedio Momčila Drobnjaka 9:2.

U okršajima treće, posljednje runde, Boris Raičević je nadvisio Milana Matijevića 9:7, Aleksandar Rakonjac je bio bolji od Dalibora Fatića rezultatom 9:6, Momčilo Drobnjak predao je meč bez borbe Matiji Bulatoviću, dok je u posljednjem duelu grupne faze Nikola Rakonjac slavio protiv Dimitrija Kuča sa 9:3.

U okršajima drugog kola Mastersa B, Nemanja Drobnjak je u neizvjesnom meču pobijedio Andriju Tičevića 9:8, identičnim rezultatom talentovani Nikola Prebiračević porazio je Ermina Karalića.

Ilija Rakočević trijumfovao je protiv Alekse Obradovića sa ubjedljivih 9:2, dok je Bojan Šutović slavio protiv iskusnog Predraga Tošića rezultatom 9:5.

U posljednjoj rundi, Predrag Tošić pobijedio je Nikolu Prebiračevića 9:6, dok je Aleksa Obradović u direktnom duelu za prolaz dalje savladao Nemanju Drobnjaka 9:7. Andrija Tičević predao je meč bez borbe Iliji Rakočeviću.

Nakon plasmana u polufinale i pobjede nad Drobnjakom, Aleksa Obradović, je za Radio Bijelo Polje istakao da je zadovoljan današnjom partijom.

„Težak meč, pun preokreta, i sa pregršt dugih razmjena. U završnici sam bio za nijansu mirniji i na kraju zasluženo pobijedio. U polufinalu me čeka opasan protivnik, ali nadam se da će publika uživati u lijepom tenisu, i da će bolji pobijediti“, kazao je mladi Obradović.

Susret između Ermina Karalića i Bojana Šutovića igraće se sjutra i ishod tog dvoboja odlučiče četvrtog polufinalistu u drugom po jačini Mastersu, a među četiri najbolja trenutno se nalaze Ilija Rakočević, Aleksa Obradović i Nikola Prebiračević.

U polufinalu Mastersa A, sjutra sa početkom u 16 časova igraju Matija Bulatović i Aleksandar Rakonjac, dok će sat kasnije snage odmjeriti Boris Raičević i Nikola Rakonjac.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE