Prva futsal liga: Nikšić bolji od Jedinstva

Futsaleri Jedinstva poraženi su večeras u gostima od ekipe Nikšića rezultatom 5:4, u okršaju trećeg kola Prve futsal lige.

Het trik za Nikšićane postigao je bivši fudbaler Jedinstva, Danilo Vuković, dok su po jedan gol dali Lazar Mašulović i Boban Božović.

U ekipi Jedinstva, tri puta u listu strijelaca upisao se iskusni Petar Gurešić, jednom je pogodio kapiten Irfan Ćorović, dok je Nenad Ignjatović promašio penal u 37. minutu.

Trener Jedinstva, Vladan Čampar, istakao je da je njegov tim večeras bio bolji rival na terenu,  i da su momci prikazali borbenu i jako lijepu igru.

“Moji igrači su prosto dizali publiku na noge, a realna nikšićka publika je to znala da nagradi velikim aplauzima. Međutim, diskutabilno suđenje nas je koštalo tri boda, jer smo po svemu viđenom zaslužili pobjedu. Sudije su imale mnogo loših odluka po nas, pogotovo u tom zadnjem minutu kada su svirale prekršaj, koji je bio krajnje sumnjiv, a koji je odlučio pobjednika. Čestitam momcima, i pored svega, odigrali su kvalitetan meč, i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama i početi da osvajamo bodove”, izjavio je Čampar.

Nakon tri kola, Bjelopoljci zauzimaju osmu poziciju sa tri boda, dok je Gorštak deveti sa samo jednim osvojenim bodom.

U sljedećoj rundi, koja se igra 19. ili 20. oktobra, izabranici Vladana Čampara dočekuju ekipu Bajo Pivljanina.

Žuti karton je zaradio Arijan Mehović, igrač gostiju, dok je njegov saigrač Jovica Gačević dobio crveni karton u 30. minutu.

KMF"Nikšić": Borislav Ćirković(G), Bojan Ćorić, Vladimir Agramović, Boban Božović, Marko Nikolić, Danilo Vuković, Lazar Mašulović, David Puletić, Ratko Bošković(C), Vladimir Todorović, Stefan Tošić, Marko Kovačević

KMF"Jedinstvo": Asad Hajdarpašić(G), Arijan Mehović, Petar Gurešić, Damir Suljević, Nedim Avdić, Fahrudin Ćorović, Eldan Adžibulić, Nenad Ignjatović, Irfan Ćorović(C), Elvis Sijarić, Janko Bulatović, Admir Hot, Jovica Gačević

Prvi sudija: Boban Živaljević, drugi sudija: Željko Babović

Delegat: Milan Pavićević

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE