Odbojkašice Jedinstva pretrpjele treći uzastopni poraz

Odbojkašice Jedinstva Franca pretrpjele su treći poraz ove sezone, ovaj put od Albatrosa i to maksimalnim rezultatom 0:3 (18:25 17:25 18:25).

Iako su igrale na svom terenu, izabranice Mladena Miladinovića  upisale su poraz i  u trećem kolu Prve crnogorske ženske lige.

U timu Bjelopoljki najbolja je bila kapitenka Mileva Magdelinić sa osam poena, a pratila je Naida Hadžibegović sa pet.

Albatros je do pobjede predvodila Aleksandra Ćirović sa devet poena, istakle su se i Taša Trajković i Natalija Obradović sa sedam.

Odbojkašica Jedinstva, Naida Hadžibegović, kazala je za Radio Bijelo Polje da im je večeras falilo želje i volje, te da je to najviše i uticalo rezultat.

„Nijesmo uspjele večeras da odigramo onako kako znamo, imale smo došta grešaka, što je protivnik iskoristio i kaznio. Ostaje žal zbog poraza, ali idemo dalje, okrećemo se novoj utakmici i nadam se da ćemo već u naredom kolu uspjeti da dođemo do prve pobjede“, kazala je Hadžibegović.

ŽOK „Jedinstvo Franca“: Milena Medenica, Ajša Kolić, Ajla Karalić, Andrea Krgović, Milica Veličković, Naida Hadžibegović, Dragana Rakočević, Milica Radović, Mileva Magdelinić(C), Aleksandra Popović, Staša Peković, Ikbala Idrizović, Isidora Jevrić , Gordana Madžgalj  -  Trener: Mladen Miladinović

ŽOK „Albatros“:Borjana Obrenović, Jelena Bijelović, Milica Tulegdžić, Andrea Dragović, Aleksandra Ćirović (C), Taša Trajković, Natalija Obradović, Marija Valjarević, Ivana Dragović – Trener: Branka Obradović

Sudije: Nevena Terzić, Anđela Đuković

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA