Bugarin donio pobjedu Jedinstvu

Fudbaleri Jedinstva pobijedili su danas na svom terenu ekipu Drezge, rezultatom 1:0, u 17. kolu Druge crnogorske lige.

Gol odluke postigao je Marko Bugarin u 4. minutu igre i tako donio tri važna boda ekipi Jedinstva.

Trener Bjelopoljaca, Sead Babača, kazao je da je utakmica bila izuzetno teška, ali da moraju biti zadovoljni zbog nova tri boda.

„Otvorili smo dobro utakmicu, dali gol na vrijeme, imali još jedan zicer odmah poslije toga, ali se osjetilo da smo oslabljeni neigranjem važnih igrača. Ekipa Drezge je jako mlada i poletna, s obzirom da je reprezentativna pauza za Prvu ligu, danas su imali i igrače koji su na dvojnoj registraciji iz Budućnosti, Titograda i Podgorice, koji su  željni dokazivanja, što se vidjelo i na terenu. Ipak, nijesu imali nijednu stopostotnu šansu, ali su imali neke dobre situacije kojima su nas mogli ugroziti“, rekao je Babača.

Fudbalerima Jedinstva ovo je bila poslednja utakmica pred domaćom publikom u ovom dijelu sezone, a do kraja im preostaju još tri meča, koja igraju u gostima.

„Idemo dalje, da osvojimo što više bodova prije pauze, a onda da se pojačamo i da se zadržimo u vrhu tabele“, poručio je Babača.

FK Jedinstvo: Džafićm Gordić, Vulević, Memčević, Bugarin, Hajrović, Banda, Kriještorac, Muzurović, Cvijović, Idrizović

FK Drezga: Bogićević, Šunjević, Tripković, Peruničić, Bogićević, Vukčević, Škrijelj, Kubo, Popović, Bulatović, Kovačević

Autorka: Sanja Čujović

Foto  i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE