Odbojkašice Jedinstva poražene od Morače

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su danas od ekipe Morače, rezultatom 1:3 (25:21 23:25 19:25 11:25), u 13. kolu Prve lige Crne Gore.

Bjelopoljke su dobro otvorile meč, osvojile prvi set, pružale jak otpor, ali to ipak nije bilo dovoljno da trijumfuju i pobijede favorizovanu ekipu Morače.

Najbolje u našem timu bile su Karalić i Rakočević sa po 10 poena, a pratila ih je Šćepanović sa devet.

Ekipu Morače do pobjede je vodila Janjević a 17, a istakle su se Čavić sa 15 i Miljanić sa 12.

Trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović, kazao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe uprkos porazu.

“Naravno da ne možemo biti zadovoljni zbog poraza, ali moramo biti zadovoljni igrom koju smo prikazali u prva tri seta, dok su djevojke nažalost u četvrtom psihički pale, što je ekipa Morače znala da iskoristi i da meč završi na pravi način. Čestitke mojoj ekipi na borbenoj igri, na prikazanoj volji i želji, nadam se da smo iz ove utakmice izvukli pouke koje će nam biti od koristi u nastavku sezone”, kazao je Miladinović.

On je rekao da ih očekuju utakmice sa eipama sa kojima mogu da se bore za ostvarenje cilja, a to je opstanak u Prvoj ligi.

ŽOK Jedinstvo: Medenica, Kolić, Karalić, Krgović, Veličković, Hadžibegović, Rakočević, Radović, Šćepanović, Popović, Peković, Bajramspahić, Jevrić, Madžgalj

OK Morača: Delić, Vukadinović, Nedić, Rudan, Milačić, Čavić, Miljanić, Kovač, Janjević, Roganović, Vidaković, Globarević, Martinović

Podsjetimo, odbojkašice Jedinstva Franca u prošlom kolu poražene su u gostima od ekipe Albatros, rezultatom 3:1 (25:19 23:25 25:21 30:28).

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE