Košarkaši Jedinstva porazom završili drugi krug prvenstva

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras u SC „Nikoljac“ od ekipe All Stars, rezultatom 88:93 (51:46), u 18. kolu Erste lige Crne Gore.

Iako su tokom prvih tridesetak minuta bili u prednosti, koja je u pojedinim trenucima iznosila i 15 poena razlike, Bjelopoljci nijesu uspjeli da dođu do pobjede.

Najbolji u timu Jedinstva bio je Vuković sa 22 poena, Jeknić je dodao 18, dok je Drašković ubacio 16.

All Stars do pobjede je vodio Cebalović sa 25, pratio ga je Bogojević sa 24, a Mirotić je postigao 17.

Trener Jedinstva, Goran Popović, kazao je da je večerašnja utakmica bila jako teška, te da ostaje žal zbog poraza, jer su bili na korak do pobjede.

“Teška utakmica iz dva razloga, prvo jer nijesmo bili adekvatno pripremljeni, a drugi jer protivnik ima dva izuzetno kvalitetna šutera, a mi se nijesmo branili kako smo se dogovorili. I pored vođstva koje je dostizalo i po 15 razlike nijesmo trijumfovali, prokockali smo našu šansu, a gosti su u zadnjim odlučujućim minutima imali više koncentracije i više su željeli pobjedu”, kazao je Popović.

On je rekao da je završen drugi dio prvenstva, te da sada slijedi treći koji se igra po Bergerovom sistemu.

“S obzirom da se sjutra igraju dvije utakmice, kada vidimo rezultata tih mečeva, onda ćemo znati kakav nas raspored očekuje u trećem krugu. Sada smo korak nazad što se tiče borbe za opstanak, ali mislim da to neće biti upitno i da ćemo ostvariti naš cilj, a to je opstanak u ligi”, istakao je trener Bjelopoljaca.

KK Jedinstvo: Raičević, Kovačević, Janjušević, Kaluđerović, Bošković, Jeknić, Kljajević, Madžgalj, Čović, Drašković, Vuković, Beganović

KK All Stars: Bulatović, Bogojević, Nikaljević, Bošković, Lazarević, Alivodić, Mirotić, Cebalović, Dragović, Vešković, Koljević, Jovanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE