Košarkaši Jedinstva bolji od Teoda

Košarkaši Jedinstva pobijedili su večeras u SC “Nikoljac” ekipu Teoda, rezultatom 77:72 (27:17 18:22 8:24 24:9), u 20. kolu Erste lige Crne Gore.

Bjelopoljce je do pobjede vodio Danilo Drašković sa 15 poena, a pratili su ga Vladan Kaluđerović i Mihailo Bošković sa po 14.

U timu Teoda najbolji je bio Zdravko Bošković sa 20, istakli su se i Arsenije Vučković sa 18, dok je Stefan Vuković dodao 15 poena.

Trener košarkaša Jedinstva, Goran Popović, kazao je da je večerašnja utakmica bila sa dosta preokreta, ali da sun a kraju zasluženo trijumfovali.

“U pojedinim momentima momci nijesu bili fokusirani, ali smo ipak u određenim trenucima, naročito u poslednjim minutima, pokazali da znamo da igramo i da želimo da pobijedimo, što smo i uspjeli”, rekao je Popović.

Razočaran igrom svojih momaka je trener Teoda, Mirko Proroković.

“Čim smo u vođstvu počinjemo da griješimo, pada nam koncentracija i zaista sam razočaran zbog poraza. Greške u odbrani i ofanzivnom skoku, kao i mnogo loša poslednja četvrtina, koštali su nas poraza”, rekao je Prorković i čestitao Jedinstvu na pobjedi.

Podsjetimo, u prošlom kolu košarkaši Jedinstva izgubili su u Podgorici od Studentskog centra 86:72.

KK Jedinstvo: Vuković, Čović, Raičević, Bošković, Kljajević, Jeknić, Madžgalj, Korać, Drašković, Kaluđerović, Janjušević, Beganović

KK Teodo: Vulović, Gojnić, Vučković, Bošković, Marić, Mijović, Peković, Maričić, Radonjić, Samardžić, Pešić, Vuković

Autorka: Sanja Čujović

Foto I audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE