Omladinci Jedinstva poraženi u gostima

Omladinci Jedinstva poraženi su danas u gostima od Zete, rezultatom 4:3, u trećem kolu grupe B Omladinske lige.

Fudbaleri Zete poveli su u 12. minutu golom Marka Pajovića, da bi samo minut kasnije Bjelopoljci izjednačili golom Danisa Kolića. Ipak, gosti su u 30. minutu uspjeli da povrate prednost, kada je precizan bio Nikola Bjelobrković. Na 3:1 povisio je Danijel Bečić golom u 53. minutu igre, a već u 62. postigao je još jedan gol za ekipu Zete.

Bjelopoljci su pred sam kraj meč uspjeli da postignu još dva gola, za 4:2 pogodio je Todor Šekularac u 70. minutu, da bi konačan rezultat postavio Andrej Cvijović minut prije kraja.

Trener omladinaca Jedinstva, Enes Kasumović, kazao je da je zadovoljn igrom svojih momaka, naročito u drugom poluvremenu.

„Poslije duge pauze odigrali smo jako zanimljivu utakmicu, punu preokreta. Protivnik je bio bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Međutim, zbog tehničkih grešaka nijesmo uspjeli da dođemo do pobjede, ali je većina igrača dobila šansu, što nam je jako važno“, saopštio je Kasumović za Radio Bijelo Polje.

FK Jedinstvo: Aković, Klapija (Lukač), Cvijović, Šekularac, Bahović (Konatar), Božović (Janković), Ćinćur (Gojačanin), Balić (Šabović), Čikić, Kolić, Cvijović N (Mujanović),

FK Zeta: Grbačević, Tripunović, Stajkić (Radičković), Bečić, Pajović (Puletić), Peličić (Davidović), Krstović (Stanišić), Bjelobrković(Ajković), Popović (Vukčević), Bašanović (Krstović), Matanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE