Poraz Jedinstva u Ulcinju

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva poraženi su danas u gostima od Otrant Olypmica, rezultatom 1:0,  u 24. kolu Druge crnogorske lige.

Odlučujući pogodak postigao je Mehmed Divanović u 76. minutu igre.

Trener Bjelopoljaca, Sead Babača, kazao je za Radio Bijelo Polje da su u drugom poluvremenu uspjeli da stvore nekoliko izglednih šansi, ali ne i da ih realizuju do kraja.

“Odigrali smo izuzetno loše prvo poluvrijeme u kojem je domaćin bio agresivniji i u kojem je imao inicijativu, koju ipak nije krunisao golom. U drugom poluvremenu smo izmjenama pokušali da povežemo redove i donekle smo uspjeli u tome, stvorili par izglednih situacija, a u momentima kada smo držali konce igre u svojim rukama primili smo gol iz prekida sa strane”, saopštio je Babača.

U narednom kolu fudbaleri Jedinstva igraju protiv Lovćena, kada će, prema riječima trenera Babače, pokušati da se vrate  na pobjednički kolosjek.

Nakon današnjeg poraza Jedinstvo je treće na tabeli sa 39 bodova.

U ostalim mečevima 24. kola postignuti su sledeći rezultati:

BOKELJ-IBAR 2:1  

LOVĆEN-JEZERO  0:2 

DREZGA-ARSENAL 3:1        

DEČIĆ-MORNAR 4:2

U narednom kolu, 10. juna, sastaće se: Mornar - Bokelj, Arsenal - Dečić, Jezero - Drezga, Jedinstvo - Lovćen i Ibar - Otrant-Olimpik.

FK Jedinstvo: Džafić, Muzurović, Perošević (Kriještorac), Gordić (Cvijović), Banda, Nikolić (Poljak), Bugarin, Krulanović, Vulević (Hajrović), Memčević (Mušović), Kalačević

FK Otrant Olympic: Mećikukić, Seniković, Alibegu, Kurti, Rudović, Ljamović, Molabećirović (Matunović), Marković, Divanović, Rexhoviq, Dušaj (Divanović), Vukić         

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE