Omladinci Jedinstva bolji od Drezge

Omladinci bjelopoljskog Jedinstva pobijedili su danas u gostima ekipu Drezge, rezultatom 3:1, u 8. kolu Omladinske lige Crne Gore.

Bjelopoljci su dobro otvorili utakmicu i već u 12. minutu poveli golom Božovića. Domaćini su izjednačili u 55. kada je sa bijele tačke bio precizan Nenezić. Jedinstvo je pogotkom Cvijovića u 67. opet steklo prednost, a za 3:1 pogodio je Čikić pet minuta pred kraj regularnog dijela meča.

Trener omladinaca Jedinstva, Enes Kasumović, kazao je za Radio Bijelo Polje da su njegovi momci i danas dali svoj maksimum i tako došli do novog trijumfa.

“Zaista teška utakmica, igrali smo po veoma vrućem vremenu, ali fizička spremnost i želja za pobjedom doveli su nas do cilja. Tako da još jednom moram da istaknem da sam jako ponosan na ove momke, kao i na njihov odnos prema grbu i dresu”, naglasio je Kasumović.

Podsjetimo, u prošlom kolu Bjelopoljci su pobijedili gostima ekipu Igala, rezultatom 1:0.

FK Jedinstvo: Knežević, Gojačanin, Cvijović, Džogović, Božović, Ćinćur, Konatar, Balić, Čikić, Kolić, Šćekić – igrali su još: Klapija, Janković, Bahović, Vlaović, Šabović, Mujanović, Cvijović N, Brajić

FK Drezge: Nenezić N, Nenezić G, Đukanović, Bukilić, Roganović, Vuković, Kankaraš, Babović, Nenezić I, Dragićević, Gardašević– za ekipu Drezge igrali su i  Adžić, Malešević, Miljanić

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE