Odbojkaši Jedinstvo Bemax poraženi od Omonije

Odbojkaši Jedinstvo Bemax poraženi su večeras na svom terenu od kiparske Omonije, rezultatom 2:3 (24:26; 25:14; 18:25; 28:26; 9:12), u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bjelopoljci na samom početku nijesu dobro startovali, ali već drugi i četvrti set nijesu prepustili gostima, što nije bilo dovoljno da trijumfuju na kraju, nakon što su u petom odlučujućem setu imali niži rezultat.

,,Malo je trebalo da dođemo u situaciju da odlučujemo o nekom prolasku dalje. Mi smo svakako zadovoljni, naša ekipa ima duh i kvalitet da igra sa ovako dobrim ekipama u Evropi. Žao nam je što makar na kraju nijesmo uspjeli da trijumfujemo i zabilježimo pobjedu u Ligi šampiona. Momci su kao I uvijek dali sve od sebe, i ostavili srce na terenu”, kazao je za Radio Bijelo Polje, trener Jedinstvo Bemax, Darko Prebiračević.

Prebiračević je istakao da odbojkaši Jedinstvo Bemax nastavljaju takmičenje u CEV kupu, protiv Hrvatske Rijeke, gdje imaju izuzetne šanse za prolazak dalje.

Igrač Jedinstvo Bemax, Slobodan Bojić za Radio Bijelo Polje je kazao da je zadovoljan igrom, iako nijesu odnijeli pobjedu, ali da ostaje žal što nijesu trijumfovali pred domaćom publikom, što bi im, kako je istakao, mnogo značilo.

Sudije: Helena Gelodf (Holandija) i Roj Goren (Izrael).

Omonija Nikozija: A. Petrakidis 4, Savidis, S. Petrakidis 7, Guzman 17, Savides, Antoniades, Adamu 1, Aleksiu 4, Ahileos, Papahristodolu, Bagrej 4, Sidibe 11.

Jedinstvo Bemax: Kuburović 1, Vukić, Delić 11, Popović, Kojović, Dizdarević, Bulatović 1, Rudić 2, Bugarin 2, Đuretić 1, Tomić, Magdelinić, Mađunkov 7, Bojić 10.

Autorka: Eldina Idrizović 
Foto: Vladimir Jelić