KUP CG: Sve je spremno za borbu za prvi trofej

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore danas je održana press konferencija povodom finalnog turnira Kupa Crne Gore za odbojkaše, koji će biti održan 17. I 18. marta u sportskom centru ,,Nikoljac”.

“Zadovoljstvo je naše što smo ponovo organizatori finalnog turnira. Nadam se da ćemo, u odnosu na prethodnu godine, ponovo napraviti korak više i da ćemo organizovati još jedan odbojkaški spektakl.Branimo trofej, prvi put u klupskoj istoriji, imamo velika očekivanja. Imamo kvalitet i iskustvo da to odradimo kako treba, nećemo se libiti da to završimo. Sve misli su okrenute ka tome, ka finalu i odbrani trofeja”, kazao je trener Jedinstvo Bemax, Darko Prebiračević.

Trener Budućnost Capital Plaze, Balša Radunović, istakao je da igrači imaju nevjerovatnu želju da pokažu kvalitet i vrijednost, a ukoliko njihova tijela budu ispratila tu želju, kako ističe mogu napraviti nešto više nego prethodnih godina, da igraju finale i naprave korak više, ali I osvoje trofej.

,,Prepuštamo ulogu favorita Jedinstvu, svjesni smo da imamo najtežeg protivnika, ali idemo u Bijelo Polje da pružimo maksimum i osvojimo što više poena i pružimo što jači otpor. Plasman u polufinale je veliki uspjeh za našu mladu ekipu”, kazao je igrač Sutjeske, Petar Perošević.

“Za nas je i sam plasman na finalni turnir uspjeh. Prvi put smo na finalnom turiru. Respektujemo i poštujemo našeg protivnika, u polufinalu ekipu Budućnost Kapital Plaze, jer se radi o kvalitetnoj i uigranoj ekipi. Pokušaćemo da napravimo iznenađenje. Spremali smo se posljednji mjesec dana za ovo takmičenje, fokusirali smo se na to i podizali formu. Pružićemo naš maksimum i probati da ih iznenadimo”, istakao je trener Bar Volleya, Mirko Radević.

U polufinalu Kupa Crne Gore za odbojkaše sastaju se:

Subota: 15:30h Bar Volej – Budućnost Capital Plaza; 18h Jedinstvo Bemax – Sutjeska

Nedjelja: 14h “All star” utakmica pionira; 18h Finale.

Saopštenje i foto: Odbojkaški Savez Crne Gore

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE