Stanić: Zajednički ćemo raditi na razvoju crnogorskog boksa

Bokserski klub „Bijelo Polje“ imaće podršku novog predsjednika Bokserskog saveza Crne Gore, Aleksandra Klemenka,  koji je tokom posjete Bijelom Polju poručio da će učiniti sve da crnogorski boks podigne na viši nivo.

Cilj posjete Klemenka bio je razgovor o razvoju boksa, ali i prilika da se upozna sa uslovima u kojima rade bjelopoljski klubovi “Bijelo Polje” i“Fenix”.

„Zaista je zadovoljan uslovima u kojima rade naši bokseri, ali i rezultatima koje ostvarujemo. Ipak, analizirali smo i probleme sa kojima se susrećemo, tako da je obećao pomoć i vjerujemo da možemo računati na njega. Zajednički zaključak jeste da nam treba više mečeva, jer bez organizovanja lige ne može se formirati ni kvalitetna reprezentacija, tako da će uskoro biti održano i prvo kolo“, kazao je za Radio Bijelo Polje predsjednik BK „Bijelo Polje“, Mikaš Stanić.

Stanić je istakao i da je predsjednik Bokserskog saveza kazao da je neophodna intezivnija saradnja bokserskih klubova, kako bi bokseri imali što više sparing mečeva.

„Često organizujemo sparing mečeve sa bokserima iz BK ’Fenix’, planiramo da organizujemo i sa Berancima, nadamo se da će ih biti sve više“, rekao je Stanić.

Napomenuo je i da je predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore, Aleksandar Klemenko, upoznat sa rezultatima bjelopoljskih sportista.

„Pratio je rad naših boksera, mi imamo dva reprezentativca, Gačevića i Smolovića, ponosni smo na njih,kako mi u klubu, tako i oni u Bokserskom savezu“, istakao je Stanić, poručujući da će zajednički raditi na razvoju boksa.

 

 

Autorka: Sanja Dulović

Foto: BK „Bijelo Polje“

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE