Odbojkašice Jedinstva poražene od Galeba

U 7. Kolu Prve crnogorske lige odbojkašice Jedinstva poražene su večeras u SC „Nikoljac“ od ekipe Galeba iz Bara, rezultatom 2:3 (14:25 13:25 25:19 25:21 15:17).

Poslije velike borbe i pet setova Bjelopoljke su pretrpjele su četvrti poraz ove sezone, a  Baranke su uspjele da dođu do petog trijumfa.

Najbolja u ekipi Jedinstva bila je kapitenka Mileva Magdelinić sa 18 poena, Dragana Rakočević je osvojila 15, Isidora Jevrić 12, a  Milica Radović 10.

U gostujućem timu najefikasnija je bila  Natalija Vlaović sa 24 poena, Marija Bojić je osvojila 18, a Andrea Knežević i Maša Dragojević po 10.

Trener bjelopoljskih odbojkašica, Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da su sa previše respekta prema protivniku ušli u ovaj meč, što se vidjelo i po rezultatu u prva dva seta.

„Nakon toga smo uspjeli da se vratimo u igru, riješili smo naredna dva seta u našu korist i uveli utakmicu u peti set. U završnici poslednjeg seta nijesmo uspjeli da riješimo meč loptu, što je ekipa Galeba uspjela da okrene na svoju stranu i privede utakmicu kraju“, rekao je Miladinović.

Istakao je da se odmah okreću narednom meču u kojem gostuju ekipi Mediterana.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Dalibor Rakočević