Poraz košarkaša Jedinstva

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe SC Derby, rezultatom 73:75 (26:43), u utakmici  5. kola Prve crnogorske lige.

Trener košarkaša Jedinstva, Dušan Dubljević, kazao je da je odigrana uzbudljiva utakmica u sportskoj dvorani u Nikoljcu.

,,Igrali smo protiv ekipe koja igra Prvu A ligu, i koja ima igrače sa značajnom minutažom u istoj toj ligi, tako da ne možemo biti nezadovoljni. Ostaje velika žal za pobjedom, jer da smo je ostvarili dalo bi nam još veću motivaciju za dalji period, ali idemo dalje", istakao je Dubljević.

Dodao je da su igralim pred brojnim navijačima.

,,Veoma mi je žao zbog bjelopoljske publike što ih nijesmo nagradili jednom pobjedom. Svi igrači su u prvom poluvremenu bili loše, kasnije su kolektivnom igrom, prije svega odbranom došli do poena. U drugom poluvremenu svi su podjednako odigrali", navodi trener, i dodaje da im sada predstoji nekoliko dana pauze.

U ekipi Jedinstva istakli su se Čekić sa 18 koševa, Mijović je postigao 15, Vuković 13 i Bumbić 10 poena, dok su ekipu protivnika do pobjede vodili Vučević sa 16, Slavković sa 13 i Tisman sa 12 postignutih koševa.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Dalibor Rakočević