Odbojkaši Jedinstva poraženi od Mornara

Odbojkaši Jedinstva poraženi su sinoć u gostima od ekipe Mornara, rezultatom 3:1 (16:25; 25:22; 24:26; 24:26), U 6. kolu Prve lige Crne Gore.

Trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević, kazao je da je bez obzira na poraz, zadovoljan utakmicom. 

,,Samo veliko iskustvo protivnika odlučilo je treći i četvrti set, a samim tim i utakmicu. U trećem setu smo imali čak tri set lopte da povedemo 2-1 u setovima koje nijesmo iskoristili, upravo zbog nedostatka iskustva naših mladih igrača u takvim situacijama. Moram napomenuti da u startnoj postavi imamo čak dva pionira i dva kadeta, pa možda neiskustvo i ne treba da čudi. Posebno me raduje što nakon tako izgubljenog seta nijesmo klonuli već smo i u četvrtom igrali dobro i izgubili na razliku", istakao je Prebiračević u izjavi za Radio Bijelo Polje.

Dodao je da je ova utakmica primjer kako treba da igraju i da se bore.

,,Treba da nam bude primjer da dogovore iz svlačionice prenesemo na teren, i očekujem da ćemo u narednim utakmicama igrati još bolje i postizati dobre rezultate", zaključuje trener.

U ekipi Jedinstva istakli su se Rovčanin sa 22 poena, Šćekić je postigao 13, a dvocifren je bio i Bulatović sa 11 poena. Kuč, Ćetković i Femić ostavili su po 5 poena. Ekipu barskog Mornara do pobjede su vodili Jovićević sa 21 poenom, Bugarin 20, V. Stojanović postigao je 8 poena, Đuretić 7.

U narednom kolu odbojkaši Jedinstva sastaju se sa ekipom Budve.

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Arhiva RBP 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.