Završen Kup Bijelog Polja u ribolovu

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Kup Bijelog Polja u ribolovu, koji je organizovao Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa SRK "Sinjavac" održan je danas.

Prvo mjesto ekipno osvojio je OSR ,,Lim” iz Prijepolja, drugo mjesto ,,Rzav” iz Arilja, dok je treće pripalo klubu ,,Morava 1923” iz Čačka.

Za prvaka staze proglašen je Dragoljub Knežević iz kluba ,,Morava 1923” iz Čačka (3340gr).

Direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić, kazao je u izjavi za Radio Bijelo Polje da sa takmičenjem u ribolovu završavaju redovni program ,,Sport na Limu”.

,,Istakao bih da je pored Kupa Bijelog Polja u ribolovu puna dva mjeseca bila aktivna i škola kajaka na Limu, kojom smo jako ponosni. Ako je cijeneći indikator uspješnosti koji je postavljen u vidu pune afirmaciji fizičke aktivnosti na rijeci i promociji Lima, onda smo potpuno zadovoljni realizovanim i u ovoj godini. Sport na Limu je ove godine drugi put realizovan i nadamo se da će iz godine u godinu biti sve efektniji i kvalitetniji”, dodao je Maslovarić.

Zahvalio je članovima sportsko-ribolovnog kluba ,,Sinjavac”, koji su zajedno sa zaposlenima u Centru z sport i rekreaciju uložili veliki napor da Kup Bijelog Polja u ribolovu protekne uspješno.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Centar za sport i rekreaciju