Odbojkašice Jedinstva izgubile od Mediterana

Odbojkašice Jedinstva izgubile su večeras od ekipe Mediteran rezultatom 2:3 (20:25,26:24,21:25,25:23, 9:15) u utakmici 18.kola EPCG Super lige za odbojkašice.

Čestitajući pobjedu ekipi Mediterana,  trener Jedinstva Mladen Miladinović je kazao da su igračice iz protivničkog tima imale veću želju za pobjedom koja je u petom setu odlučila krajnji rezultat.

“Nama su se desile nekoliko tehničkih grešaka koje nijesu smjele da se dese, ali ovo je bila duga sezona , djevojke su već umorne, prvi korektor nije mogala da igra zbog povrede,to se negdje osjetilo i u igri” kazao je Miladinović.

On je čestitao i svojoj ekipi na dobroj  sezoni , jer su ostvarili svoj cilj, a to je opstanak u Prvoj ligi.

“Možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatom u sezoni iza nas,jer nam je i bio cilj opstanak u Prvoj ligi, to smo I ostvarili. Na žalost, desile su  nam se velike promjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, gdje nam hvale dva tri igrača iz prve postave,uspjeli smo da to nadomjestimo novim igračicama koje su ovu sezonu iskoristile da sazriju u nekom smislu i nadam se da će njihova biti sledeća sezona. Ali, zbog završetka srednje škole opet nam slijedi odliv igračica, tako da nam predstoji veliki rad, ali mislim da ove djevojke to mogu i da će se pokazati u narednoj sezoni u najboljem izdanju” kazao je Miladinović.

 

Tekst:Vanja Šabanović

Foto:Dalibor Rakočević