Mulić sa ekipom "Kajak Haus" najbolji na takmičenju “4 Elements 2018”

Najbolji crnogorski biciklista Demir Mulić, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja učestvovao je na štafetnom takmičenju ekstremnih sportova na Balkanu  “4 Elements 2018” i osvojio prvo mjesto sa ekipom "Kajak Haus" iz Beograda.

Naime, takmičenje  “4 Elements 2018” odražno je proteklog vikenda u Srbiji, na čuvenoj mističnoj planini Rtanj nadomak Sokobanje, a Mulić je poziv za učešće dobio od kombinovanog tima "Kajak Haus" iz Beograda, koja je ubjedljivo mjesto sa vremenom od 4:01:51 ostvarila upravo zahvaljujući sjajnom Bjelopoljcu.

Na ovom prestižnom takmičenju  drugoplasirana je bila ekipa "Specijalna brigada" sa zaostatkom preko sedam minuta, dok je kao trećeplasirana u cilj ušla ekipa "Dynamic" sa zaostatkom od 36 minuta.

“4 Elements 2018”  - takmičenje sačinjeno iz pet sportskih disciplina - planinskog trčanja, paraglajdinga, vožnje kajaka, plivanja i biciklizma, ove godine okupilo je  preko 140 takmičara iz svih država regiona, čime je još jednom potvrđen kvalitet ove sportske manifetsacije.

Izvor i foto: MFR-Tempo cycling team

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE