Mulić sa ekipom "Kajak Haus" najbolji na takmičenju “4 Elements 2018”

Najbolji crnogorski biciklista Demir Mulić, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja učestvovao je na štafetnom takmičenju ekstremnih sportova na Balkanu  “4 Elements 2018” i osvojio prvo mjesto sa ekipom "Kajak Haus" iz Beograda.

Naime, takmičenje  “4 Elements 2018” odražno je proteklog vikenda u Srbiji, na čuvenoj mističnoj planini Rtanj nadomak Sokobanje, a Mulić je poziv za učešće dobio od kombinovanog tima "Kajak Haus" iz Beograda, koja je ubjedljivo mjesto sa vremenom od 4:01:51 ostvarila upravo zahvaljujući sjajnom Bjelopoljcu.

Na ovom prestižnom takmičenju  drugoplasirana je bila ekipa "Specijalna brigada" sa zaostatkom preko sedam minuta, dok je kao trećeplasirana u cilj ušla ekipa "Dynamic" sa zaostatkom od 36 minuta.

“4 Elements 2018”  - takmičenje sačinjeno iz pet sportskih disciplina - planinskog trčanja, paraglajdinga, vožnje kajaka, plivanja i biciklizma, ove godine okupilo je  preko 140 takmičara iz svih država regiona, čime je još jednom potvrđen kvalitet ove sportske manifetsacije.

Izvor i foto: MFR-Tempo cycling team

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE