“IZAZOV BJELASICE - OFF ROAD CHALLENGE” Bijelo Polje 7. i 8. oktobra

“Poštovani ljubitelji prirode i off road-a, prijatelji kluba i prije svega offroad-eri, “OFF ROAD KLUB BIJELO POLJE” poziva vas na trku nazvanu “IZAZOV BJELASICE - OFF ROAD CHALLENGE” 7. i 8. oktobra.

“Nakon mnogo pohvala za prošlu godinu i manifestaciju, sa velikom voljom želimo da vas ugostimo i da vam prezentujemo naš grad, našu prelijepu planinu Bjelasicu i naravno da se svi dobro zabavimo”, saopšteno je iz Off Road kluba Bijelo Polje.

“Ove godine za takmičare pripremamo jedan od najekstremnijih testova koji je do sada viđen u našoj zemlji. Voziće se tip takmičenja “ROAD BOOK” uz “SPECIJALNI ISPIT”.

“Da stvari radimo kako treba dokaz je prošlogodišnje gostovanje mnogih inostranih vozača i najava najvećih šampiona i skupocenih auta iz zemalja regiona za ovu godinu.

Turisti će uživati u predivnim pejzažima planine Bjelasice i u nastupima profesionalaca koji će se boriti za pobjednički podijum.”

Organizatori navode da kotizacija po učesniku iznosi 50.00€, u koju je uključen lanč paket prvog dana, promo materijal majica i naljepnice, kao i večera uz muziku i veselje, takođe drugog dana ručak i proglašenje pobjednika.

Prijave važe do 03.10.2023.

Brojevi na koje se možete prijaviti:

+38268401411 Matija

+38269495456 Bogdan

+38268848441 Luka

Saopštenje i foto: Off Road klub Bijelo Polje