RK Jedinstvo gol dijelio od pobjede

Rukometaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od tivatskog Partizana, rezultatom 27:28 (15:13), u derbiju sedmog kola Prve crnogorske lige.

Bjelopoljci nijesu uspjeli da dođu do trijumfa iako su prvih 45. minuta bili u vođstvu, a u samom finišu iskusniji rukometaši Partizana poveli su i po drugi put savladali Jedinstvo, a tako zadržali drugo mjesto na tabeli.

Trener RK Jedinstvo, Radoje Lekić, ističe da je uprkos porazu, ponosan na svoje igrače, koji su, kako je rekao, večeras pokazali jako kvalitetnu igru.

„Ovo je zaista bio derbi kola, obje ekipe su se borile, ali mi nijesmo imali sreće. U poslednjim sekundama našem igraču dosuđen je i crveni karton i onda su slobodnim udarcem riješili utakmicu. Ostaje žal za izgubljenim mečom, ali mi idemo dalje i nadamo se novim pobjedama“, kazao je Lekić, čestitajući Partizanu na ostvarenoj pobjedi.

A da je utakmica bila teška i da nije bilo lako odnijeti bodove iz Bijelog Polja, tvrdi i trener Partizana, Dejan Stjepčević.

„Znali smo da će ovo biti komplikovan meč i da će se rješavati u poslednjim minutima, presudilo je iskustvo mojih igrača, jer su rukometaši Jedinstva večeras pokazali ozbiljnu igru i ja im čestitam na tome, kao i na fer borbi“.

U narednom kolu rukometaši Jedinstva gostovaće ekipi Komovi iz Andrijevice.

RK JEDINSTVO: Lutovac, Čampar, Vojinović (3), Sošić, Danić (2), Veljović (3), Medojević, Zonjić (12), Varagić (3), Kučević, Ljaljević, K. Trifunović (2), Joksimović (2), N. Trifunović, Tošić, Ćuzović

RK PARTIZAN: Sinđić, Pleskonjić, Božović, Samardžić (2), Peruničić (7), Perišić (2), Čule, Blečić (1), Knežević, N. Drakulović (6), Leković (1), Radulović (2), Međedović, V. Drakulović (1), Lasica (1), Kaluđerović (5)

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE