Debakl bjelopoljskih košarkaša

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od nikšićke Sutjeske, rezultatom 64:108 (16:31 13:22 14:28 21:27), u poslednjem meču četvrtog kola Erste prve košarkaške lige.

Nikšićani su u gostima nadigrali Jedinstvo i veoma lako došli do trijumfa. Već u prvoj četvrtini ubacili su 31 poen, a kasnije su prednost konstantno uvećavali.

Trener KK Sutjeska, Vladimir Todorović, kazao je da su očekivali veći otpor Jedinstva i mnogo teži meč.

 „Ozbiljno smo se pripremali za ovu utakmicu, jer gostovanja u Bijelom Polju uvijek budu teška, ali večeras smo zaista bili ubjedljiviji. Moji igrači su od prvog do poslednjeg minuta bili na nivou, pokazali su odličnu igru i opravdali sva očekivanja, ponosan sam na njih“, istakao je Todorović, dodajući da u narednom kolu dočekuju Danilovgrad i da se nadaju novom uspjehu.

 Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Robert III Hubbs sa 21 poenom, 18 je dodao Brandon Johnson, dok su po 12 upisali Vujović i Čvorović.

 U ekipi bjelopoljskog Jedinstva istakli su se Nenad Vuković i Arso Leković, koji su imali po 16 poena.

 Nakon 4. kola Sutjeska je prva na tabeli, dok je Jedinstvo na petom mjestu.

KK JEDINSTVO: Popović, Vuković (16), F. Ljujić (3), Žujović (4), Leković (16), Fisik (5), Bošković (2), N. Ljujić (6), Player I, Čekić (12)

KK SUTJESKA: Johnson (18), Goranović (5), Hubbs (21), Krivokapić (10), Gardašević (3), N. Vuković (2), Vujović (12), Djković (9), Otašević (5), S. Vuković, Čvorović (12), Lalović (11)

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE