Ibar slavio u Bijelom Polju

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Ibra, rezultatom 74:87 (24-26 21-23 17-22 12-16), u šestom kolu Erste košarkaške lige.

Iako se nakon prve dvije četvrtine činilo da će utakmica do kraja biti neizvjesna, Bjelopoljci nijesu uspjeli da savladaju izabranike Muharema Vugdalića, koji su do samog kraja pravili razliku u kvalitetu.

Čestitajući Rožajcima na pobjedi pomoćni trener KK Jedinstvo, Marko Maslovarić,  kazao je da su očekivali tešku utakmicu, ali da su ipak vjerovali u pobjedu.

“Nemamo šta da zamjerimo našim igračima, oni su dali svoj maksimum, ali izgleda da večeras ipak ni to nije bilo dovoljno, jer je ekipa Ibra jako kvalitetna. Kasno smo okupili ekipu, nijesu još uvijek uigrani i dobro spremni, mislim da je to trenutno naš najveći nedostatak, ali siguran sam da ćemo u nastavku takmičenja i to riješiti”, istakao je Maslovarić.

Trener Rožajaca, Muharem Vugdalić, naglasio je da je ponosan na svoje igrače, koji su večeras, kako je podvukao, pokazali sjajnu igru.

“Priželjkivali smo ovu pobjedu i znali smo da imamo šansu, ali smo i iznenađeni borbenošću koju su večeras košarkaši Jedinstva pokazali. Međutim, naša ‘jača klupa’ večeras je presudila i donijela nam trijumf”.

Najefikasniji u domaćem timu bio je sjajni Elvis Čekić, koji je upisao čak 26 poena, dok je u pobjedničkoj ekipi Ibra najbolji bio Goran Vučićević sa čak 30.

KK JEDINSTVO: Popović, Vuković (11), F. Ljujić, Žujović, Leković (10), Fisik (5), Bošković (7), N. Ljujić (2), Player II, Pavićević, Čekić (26), Player I (13)

KK IBAR: Kalić, Hadžibegović, Feleć (2), Simić (10), Vučićević (30), Drašković (9), Nurković, Kalić (7), Player I (7), Huremović, Jeknić (5), Perović (17).

Autorka i foto: Sanja Čujović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE