Rijedak slučaj: Fotograf snimio JELENA sa TRI ROGA!(video)

Kada je Stiv Lindberg iz Mičigena izašao da fotografiše prirodu nije ni slutio da će uslikati fotografiju nevjerovatno rijetkog jelena.

Od 2012. godine svaki dan postavlja fotografije divljih životinja iz svog rodnog mjesta. Tog dana nije bio optimističan da će uspjeti da "uhvati" neku od životinja zbog vrlo niskih temperatura, pa je bio vrlo srećan kada je ugledao vidru kako jede ribu na ledu.

"Pomislio sam kako ipak imam fotografiju dana. Ali kada sam se vraćao u vozilo sa svojim psom primijetio sam jelena koji čudno izgleda. Imao sam hiljade fotografija jelena, ali odmah sam prepoznao da je ovaj neobičan jer mu je bio haos na glavi", ispričao je Lindberg.

Napravio je nekoliko fotografija i otišao je kući. Kada je postavljao fotografije uočio je da jelen ima tri roga. Fotografija je odmah postala viralna i dobila stotine komentara.

Veterinar Stiv Edvards rekao je kako je da je jelen zdrav i da je u pitanju urođeni defekt koji se dešava jednom u milion slučajeva.

Lindberg nije želeo da oktriva lokaciju na kojoj je fotografisao jelena kako bi spriječio lov na životinju i zaštitio je.

Izvor: Kolektiv.me