Nova usluga aviokompanija: Vjenčanje na nebu

Pandemija korona virusa i potreba poštovanja zabrane okupljanja i održavanja fizičkog rastojanja izuzetno je otežala situaciju parovima koji su planirali svoja vjenčanja.

Zato je kompanija Air Charter Service osmislio novu uslugu koja će mladencima ovaj događaj učiniti nezaboravnim, “Vjenčanje na nebu“.

Paket po cijeni od 28.000 dolara nudi mladencima da na dvosatnom letu u privatnom avionu tipa „čelendžer 850“ koji može da primi do 16 putnika, kažu sudbonosno „da“.

„Nažalost, mnogi parovi su morali da odustanu od prvobitnih planova za vjenčanje zbog koronavirusa, a mi u kompaniji smo samo željeli da ponudimo rješenje koje će našim klijentima omogućiti vjenčanje iz snova“, naglašava Endi Krisi, direktor kompanije.

Aranžman „Vjenčanje na nebu“ obuhvata i uslugu hrane i pića koji se mogu prilagoditi željama i potrebama mladenaca, bilo da žele da proslave u uskom krugu porodice i prijatelja ili da jednostavno pobjegnu samo njih dvoje.

Ruta leta se može unaprijed dogovoriti, tako da letilica može da nadleti iznad područja koja su iz nekih ličnih razloga važna mladencima.

Pored dvočasovnog leta, paket uključuje i prevoz do i sa aerodroma, šampanjac, zakusku i matičara. Može da se odabere cvijetni aranžman u bojama koje mladenci žele, kao i lista pjesama koja će se puštati tokom leta.

Kompanija je takođe predstavila i paket aranžman „Samo nas dvoje“ po cijeni od 18.000 dolara, koji nudi iste pogodnosti, ali na avionima tipa „cesna“ za dvije osobe.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković