Žena toliko štedi da sama vadi zube(vdeo)

Karen Hearn je nova zvijezda trenutno veoma popularne televizijske emisije “Extreme Cheapskates”. Ona je u potpunosti šokirala gledaoce kada je rekla da zbog svoje štedljivosti nikada nije otišla kod zubara, i da sve zube popravlja sama, prenosi Direktno.

“Uštedjela sam na hiljade dolara jer nisam odlazila kod ljekara i zubara. Na primjer, nedavno je počeo da me boli zub, htjela sam da pustim da prođe, ali poslije dvije nedjelje stanje se pogoršalo. Riješila sam da odem kod ljekara, ali kada mi je rekao da će liječenje i cio postupak koštati 1.800 dolara shvatila sam da mi je jeftinija opcija da ga prosto izvadim”, rekla je i dodala da je odlučila da se vrati kući i da sama izvadi zub, uz pomoć supruga Granta.

Par je napravio pravu malu kliniku u dnevnoj sobi, ali se bojao kako će se ovo kućno liječenje završiti. Sve u svemu koštalo ih je samo 10 dolara, a Karen je, iako u bolovima, zadovoljna uštedom.

“Bol će proći, a ušteđeni novac trajaće mnogo duže. Čak i da dobijem na lutriji, ne bih promijenila ovu naviku”, zaključila je.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković