Ovaj par postavio je SVJETSKI REKORD - u stanu okitili 444 JELKE sa 10.000 ukrasa(video)

Porodica iz Njemačke je postavila novi svjetski rekord nakon što je postavila 444 jelki i prekrila ih sa preko 10.000 ukrasa u svom stanu.

Porodica Jeromin postavila je rekord po broju okićenih jelki na jednom mjestu, u svom stanu u njemačkoj Donjoj Saksoniji. U snimku se vide članovi porodice kako prihvataju sertifikat ispred pozadine sa nekoliko blistavih zimzelena, dok sa plafona vise zlatne kuglice.

Par je rekao da je riješio da preuzme veliki praznični zadatak prije nekoliko mjeseci. Tomas Džeromin (55) rekao je da je porodica već devet puta "dala sve od sebe" za Božić.

Ove godine koristili su 444 drveta i preko 10.000 ukrasa da unesu božićni duh u svoj dom. Portparol njemačkog Instituta za rekorde, koji bilježi nevjerovatne globalne podvige poput onih u Ginisovoj knjizi rekorda, rekao je da je "Porodica Jeromin je ovde zaista svjetski lider".

Sudija zapisničar Olaf Kuhenbeker je zvanično potvrdio da "ove sezone, ili danas, ovde u ovoj kući u Rintelnu stoje 444 drveta". U snimku ceremonije dodjele nagrada, "Si-En-En" je napisao da je svako od drveća pomno i unikatno ručno ukrašeno.

Snimatelj vodi gledaoca na sprat, gdje je namještaj poput radnog stola i kreveta sa svih strana potpuno okružen prazničnim dekoracijama. Jeromini su na projektu koristili više od 10.000 ukrasa i 300 nizova bajkovitih svijetala.

Izvor i foto: Kolektiv.Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković