Žena iz Indije napisala pismo dugo 434 metra kako bi se izvinila bratu

Žena po imenu Krišnaprija sa juga Indije napisala je svom bratu pismo dugo 434 metra na rolnama papira koje su teške više od pet kilograma, kako bi nadoknadila to što je zaboravila da mu poželi srećan Dan braće.

Krišnaprija je odlučila da napiše zaista dugačko pismo bratu nakon što se on osjetio “neuvaženim” kada je zaboravila da mu poželi srećan Dan braće, koji se obilježava 24. maja.

Njen mlađi brat, 21-godišnji Krišnaprasad, prekinuo je svaku komunikaciju sa sestrom, i blokirao ju je i na Votsapu.

Krišnaprija, koja radi kao inženjer u južnoj indijskoj državi Kerala, odlučila je tako da naširoko piše o svojoj ljubavi prema bratu, javio je Press Trust of India.

Pismo je na kraju bilo dugačko 434 metra. Kada je brat dva dana kasnije primio paket, u početku je mislio da je to rođendanski poklon, ali se iznenadio kada je pronašao epsko pismo koje je bilo teško oko 5,27 kilograma.

“Zaboravila sam da mu poželim srećan praznik. Do večeri je prestao da prima moje pozive i takođe me blokirao na Votsapu. Zato sam odlučila da mu napišem pismo. Počela sam da pišem na listovima veličine A4, ali ubrzo sam shvatila da će to biti nedovoljno jer imam mnogo toga da mu prenesem”, rekla je ona lokalnim medijima.

„Zato sam odlučila da kupim veće listove papira. Ali, kada sam otišla na pijacu, rekli su da imaju samo rolne za računovođe koje su duže. Tako sam nabavila 14 rolni. Trebalo mi je oko 12 sati da završim cijelo pismo”, dodala je Krišnaprija koja je od brata starija sedam godina.

Krišnaprija takođe vjeruje da bi ovo moglo biti najduže pismo ikada napisano i zato se prijavila predstavnicima Ginisove knjige rekorda.

Izvor i foto: RTS

Tekst objavila: Ljilja Brajković