Bez struje veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 14 sati biti Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Ličine, Sušica, Korita, Srđevac, Poda, Dubovo,  Brestovik, Žurena,  Lozna, Crniš, Trubina, Bioča, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Jagoče, Kostići i Laholo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u hitnoj službi tokom proteklg dana zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne ekipe su  2 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros  su saobraćali na vrijeme  dok je brzi stigao sa zakašnjenjem od 90 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni pažljiviju vožnju savjetuju na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama kratkotrajno moguća magla, a tokom dana slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, u jutarnjim satima ponegdje pojačan, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od šest do 21, a najviša dnevna od 19 do 33 stepena.