Stariji uz kućnu trpezu, mladi u klubovima (anketa)

Većina naših sugrađana Novu godinu će proslaviti u krugu svojih porodica. Kažu da su zadovoljni sa onim šta imaju, skromna trpeza, porodica na okupu i to je sve  što će im biti potrebno za ulazak u novo ljeto.

“ Važno je da smo zdravi i da imamo malo bolju trpezu i da smo u krugu najbližih”, složili su se svi naši sugrađani.

Međutim, mladi su se već organizovali. Oni će narednu godinu dočekati u klubovima i kafićima ili na privatnim zabavama, a Božić će provesti u krugu porodice.

Tako su u gradu pojedini kafići organizovali  doček za koji i ne treba izdvojiti veliku sumu novca. U kafeu La Piaca za najluđu noć treba  izdvojiti 10 e. Kafe Kontura takođe organizuje doček, a kafe KLIK imaće dnevnu žurku kao uvertiru za dobar noćni provod. Srednjoškolci su ,opet, na drugačiji način osmislili provod, iznajmljivanjem prostora i uz DJ-a, kažu da će i njima biti dobro .

Mnogo je i onih koji će za novogodišnje praznike negdje otputovati. Vlasnica turističke agencije Rams Sabina Ramović kaže da i ove godine vlada interesovanje za novogodišnje aranžmane. Najčešće destinacije su glavni gradovi država u okruženju - Budimpešta, Beč, Istambul, Ohrid, Atina ali i Prag, Pariz, Barselona. Za to zadovoljstvo neophodno je platiti od 65 do 500 eura, u zavisnosti da li se putuje avionom ili autobusom.

„Ovo su aranžmani koje smo mi nudili u agenciji kao organizovana putovanja, a imamo u ponudi i aranžmane sa sopstvenim prevozom sa paket aranžmanima u bližem okruženju“, kazala je Ramović i dodala da je i ove godine bilo dosta interesovanja.

Osim putovanja, ludih žurki i porodične praznične večere, mnogi će radno dočekati narednu godinu. Ne treba zaboraviti policajce, medicinske radnike, vatrogasce, ali ni konobare, muzičare i sve one koji će najluđu noć provesti na radnom mjestu.

Bez obzira kako ste zamislili provod za doček Nove godine, želimo vam ispunjenje svih snova i srećnu i uspješnu 2020-tu godinu.

ANKETA

Autorka: Vanja Šabanović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE