Novogodišnje čestitke djeca iz Tise pripremila za 150 humanista

Dolaskom praznične magije u srca i domove mnogih ljudi, krenu i razmišljanja kako na originalan način i s velikom pažnjom obradovati najbliže ili nekog prijatelja.

I pored modernih tehnologija, djeca i mladi sa posebnim potrebama iz Dnevnog centra Tisa tradicionalno, svake godine,  svojim prijateljima i sugrađanima šalju česitke koje su osmislili i napravili uz pomoć stručnog tima. Tako su čestitke sa Novogodišnjim motivima i ove godine stigle na 150 adresa.

Prema riječima direktora te ustanove Ensada Omerovića, slanje čestitki i upućivanje najljepših želja za Novu godinu jedan je od načina da zahvale svojim prijateljima i donatorima za sve što urade za tu djecu i ustanovu.

“Uz pomoć stručnog tima i ove godine 25 naših korisnika, koliko ih trenutno ima u Dnevnom centru, izradili su  čestitke sa novogodišnjim motivima i poslali svim našim prijateljima, donatorima i sugrađanima. Na takav način želimo da zahvalimo za sve što urade za našu ustanovu, a to je samo jedan mali dio pažnje” kazao je Omerović.

On je dodao da zaposleni u Dnevnom centru “Tisa” sa puno pažnje i ljubavi brinu o djeci koja imaju poteškoće u razvoju i na kvalitetan način sprovode inkluzivno-terapeutske aktivnosti.

Autorka: Vanja Šabanović

Foto:arhiva RBP