Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.  

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 36 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopšteno je iz Vodovoda Bistrica.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Zbog sanacije željezničkog mosta od danas do 22.septembra, svakodnevno će dolaziti do potpune  obustave saobraćaja od 8h do 12h i od 14h do 17h u dijelu Lipničke ulice koja prolazi ispod željezničkog mosta, saopštili su iz  Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj.Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom suvi kolovozi.  Povremene su obustave ili ograničenja na dionicama gdje se izvode radovi.Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Pretežno sunčano uz povremeno malu do umjerenu, uglavnom visoku oblačnost. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjevernih smjerova, tokom prijepodneva će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 32 stepena.