Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati od devet do 15 sati Dobro brdo, Žuber, Pašića Polje, Ravna Rijeka, Lipnica, Zaton, Malo polje, Slijepač most, Pisana jela, Rakonje, Mijatovo Kolo, Pali, Gevčina, Jabučina i Okladi, od 07:30 do 18 sati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 28 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi.

Umjereno do potpuno oblačno, u prvom dijelu dana, uglavnom u južnim i centralnim predjelima mjestimično kiša, ponegdje moguća i grmljavina, a krajem dana i tokom noći kišovito i nestabilno u cijeloj zemlji, uz pljuskove i grmljavinu, praćene jakim južnim vjetrom. U južnim i centralnim predjelima mjestimično se očekuju obilne količine padavina, a ponegdje su moguće i vremenske nepogode. Vjetar umjeren do jak, povremeno na udare olujne jačine, južnih smjerova.. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 25 stepeni.