Pomoć ljekara zatražilo 30 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 30 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati biti Gevčina, Poda, Božovića Polje, Bistrica, Lješnica, Crhalj, Banje Selo, Ćukovac, Lozna i Sipanje, a od 12 do 15 sati – Orahovica, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Crnoj Gori jutros se saobraća se po uglavom suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza. Duž klisura i usjeka, kako napominju,  mogući su nailasci na sitnije odrone, a dodatna opreznost je neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, u južnim i centralnim predjelima sa sunčanim intervalima.Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do pojačan, na jugu ponegdje jak, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do deset, a najviša dnevna od tri do 18 stepeni.