Danas više naselja bez struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 08 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi, Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Vlah, Boljanina, Pex-Impex, Zminac, Repetitor ‘Kurilo’, u terminu od 09 do 18 sati: Kradenik, Jabučina, Džukeljska Jama i Livadice. Bez struje će takođe ostati Dom Starih, Dnevni centar ‘Tisa’, Udruženje paraplegičara, Stara Bolnica, Mojkovačka ulica, Dio naselja Medanovići (ulica ispod Staračkog Doma) u terminu od 11 do 14 sati, saopšteno je iz CEDIS-a.

 U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, a dežurna ekipa je 6 puta intervenisala na terenu.

 Lokalni vozovi saobraćaju jutros po redu vožnje, saopšteno je sa željezničke stanice.

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina, a učesnike u saobraćaju očekuju  suvi kolovozi. Zbog visokih dnevnih temperatura vozačima se savjetuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. Iz AMSCG skreću pažnju na pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, a najviša dnevna temperatura iznosiće 40 stepeni.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologoju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od 16 do 25, a najviša dnevna od 30 do 40 stepeni.