Kuč đak generacije bjelopoljske muzičke škole

Talentovanom Vladimiru Kuču, ove godine pripala je titula đaka generacije Škole za osnovno muzičko obrazovanje, a kako je kazao u emisiji ,,Milenijalci“, Radija Bijelo Polje, ovo priznanje za njega predstavlja veliku odgovornost.  

,,Trudio sam se mnogo tokom muzičkog školovanja, i osjećaj je zaista lijep, ne smatram za sebe da sam najbolji, ali titula đaka generacije prija. Jeste bilo potrebno mnogo truda i odricanja, ali meni nije to bilo teško jer volim muziku i ona za mene predstavlja nešto posebno“, rekao je Vladimir.

Da je istinski zaljubljenik u muziku dokazuje i to da je Vladimir upisao srednju muzičku školu ,,Vasa Pavić“ u Podgorici.

,,Prošao sam prijemni ispit, koji je organizovan u ponedjeljak. Imam velika očekivanja, jeste da se radi o novoj sredini, ali nadam se da ću uspjeti da se prilagodim“, dodao je.

Vladimir je svirao flautu u klasi profesorice Slađane Furundžić.

,,Pored profesorice Furundžić, veliku podršku pružao mi je profesor Miloš Vojinović, koji mi je pomogao dosta u teorijskom dijelu“, kazao je Kuč u emisiji ,,Milenijalci“, putem zoom aplikacije.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja na takmičenjima širom zemlje i regiona.

Školu u kojoj je stekao osnovno muzičko obrazovanje,  ali i osnovnu ,,Risto Ratković“ Vladimir će pamtiti po lijepom druženju, prijateljima, ali i profesorima,  koji su, kako je naveo, uvijek bili podrška učenicima.

,,Tokom svih ovih godina imao sam veliku podršku porodice i prijatelja, koji su me uvijek pratili i savjetovali. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih koji vjeruju u mene“, iskren je Vladimir.

Vladimir je savjetovao svoje vršnjake da prate snove i da se trude.

,,Kada želite da postignete neki cilj, samo radom je to moguće“, zaključuje Kuč.

 

VIDEO SNIMAK EMISIJE BIĆE OBJAVLJEN NAKNADNO 

AUDIO SNIMAK EMISIJE 

 
Autorka: Eldina Bećirović
Foto: prt/scr
Audio obrada i montaža: Sanida Kajević 
Video obrada: Vladimir Jelić
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.