Danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 15 sati Godijevo Cekule, Banje Selo, Livadice, Nedakusi-Šurevice, Džafića Brdo, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 48 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na teernu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodnih jutros kasnio 70 minuta, saopšteno je sa željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja.Intezitet saobraćaja tokom dana pojačan na važnijim putnim pravcima. Na mjestima izvodjenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 30 do 39 stepeni.