Danas uredno vodosnabdijevanje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Nedakusi - Šurevice, Džafića Brdo, Nikoljac, Banje Selo - Djapanov Grob, Potoci, Žurena, Pašića Polje, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Femića Krš, Brzava, Prijelozi, Zagrad, Jabučina i Nedakusi – škola, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 56 sugrađana, dok je dežurna ekipa 11 puta intervenisala na teernu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih aktivnosti, gasili su i manji livadski požar u Rakonjama, saopšteno je iz dežurne službe.

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja.Intezitet saobraćaja tokom dana pojačan na važnijim putnim pravcima. Na mjestima izvodjenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Pretežno sunčano i veoma toplo. U popodnevnim satima, u planinskim oblastima na sjeveru, uz umjeren razvoj oblačnosti ponegdje kratkotrajno moguća kiša i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 30 do 40 stepeni.