Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 15 sati ostati Voljavac, a do 16 časova Donji Mojstir, Gornja Lipnica, Strojanica, Nedakusi-Mladost (naselje Šurevice i dio naselja Džafića Brdo), Rakonje, Tomaševo – škola, Tomaševo, Rasovo, Medanovići, Čokrlije, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Vlah, Boljanina, Zminac, Repetitor ‘Kurilo’, Goduša škola i Pali, saopšteno je iz Crnogorskog elektro distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 44 sugrađana, a dežurna ekipa je 9 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene sud vije bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na moguće odrone.Savjetujemo sporiju vožnju prilagodjenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a ponegdje se očekuje i kratkotrajna kiša, uglavnom, od sredine dana. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 29 stepeni.