I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će u terminu od 8 do 16 sati biti Livadice, Čokrlije, Ostrelj, Pavino Polje, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Sipanje, Korita, Ličine, Moravac, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Osmanbegovo Selo, Lazovići, Čampari, Sušica, Đalovići, Sokolovac, Dupljaci, Nikoljac, Gornje Grančarevo, Bliškovo – Ponikvice, Prestreke – Sutivan. Od 8:30 do 15 sati struju neće imati ni Sutivan, Kneževići, a od 15 do 19 sati Šolje, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 35 sugrađana, dok je dežurna ekipa tri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.Kako su kazali na dionicama kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno, uz dosta sunčanih perioda.Kako su naveli iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperaturaod minus dva do 13, a najviša dnevna od 12 do 23 stepena.