Uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno,nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Voljavac, Ličine-Korita, Njegnjevo (nova trafostanica), Jagoče i Dobro brdo, do 14:30 sati Ul. Radomira Medojevića, Prvomajska ulica i ulica Šukrije Međedovića (dio grada između zgrade Tužilaštva i džamije), do 14 sati struju neće imati Stožer i Slijepač most – Pali, dok će do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati Banje selo i Bijeli potok, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana gasili su požar koji je izbio na dimnjaku stambene zgrade u centru grada. Kako je ranije sdaopšteno, požar su gasila tri vatrogasca i brzom intervencijom je i lokalizovan.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća po mokrim i klizavim kolovozima .Vidljivost je po kotlinama mjestimično smanjena zbog magle. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u sjevernim predjelima ponegdje umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 17 stepeni.