I danas isključenja struje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 13 sati ostati Loznice-Resnik (dio naselja, više puta - ka obilaznici) i Poda, od 9 do 17 sati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac i Repetitor 'Kurilo', dok će u terminu od 9 do 16 sati bez struje biti Sokolac, Medanovići, Negobratina , Cerovo, Bijeli potok i Barice-škola. Bez napajanja električnom energijom od 14 do 18 sati ostaće Rijeka i Ćukovac, struju do 12 sati neće imati Zaton, a od 10 do 11 sati Željeznička stanica i Bjelojevići, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekrasku pomoć zatražilo je 34 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Učesnike u saobraćaju očekuju suvi kolovozi .Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Sunčano. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperature vazduha od 11 do 22 stepena.